E shkuara pas krahëve? Balla thërret ish-drejtuesit e policisë

Publikuar më: 12/9/2023, ora 16:55

E shkuara pas krahëve? Balla thërret ish-drejtuesit e policisë

Publikuar më: 12/9/2023, ora 16:55

Përgjimet e operacionit Metamorfoza dhe shqetësimet e krijuara mbi ndërhyrje të mundshëm në sistemin TIMS treguan se imazhi i Policisë së Shtetit nuk është në ditën e tij më të mirë.

E shkuara pas krahëve? Balla thërret ish-drejtuesit e policisë

Publikuar më: 12/9/2023, ora 16:55

Përgjimet e operacionit Metamorfoza dhe shqetësimet e krijuara mbi ndërhyrje të mundshëm në sistemin TIMS treguan se imazhi i Policisë së Shtetit nuk është në ditën e tij më të mirë.