“E shqetësuar për pastrimin e parave”, ambasadorja amerikane takon drejtuesit e komisionit të ekonomisë

Publikuar më: 7/10/2022, ora 17:12

“E shqetësuar për pastrimin e parave”, ambasadorja amerikane takon drejtuesit e komisionit të ekonomisë

Publikuar më: 7/10/2022, ora 17:12

Ambasadorja amerikane Yuri Kim është takuar në kryesine e kuvendit me kryetarin e komisionit të ekonomisë Eduart Shalsin dhe nënkryetaren demokrate Sorina Koti. Shalsi deklaroi se me ambasadoren u diskutua për aspektin financiar të reformave dhe mbështetja e kuvendit për to. Deputetja demokrate, pjesë e grupimit Berisha, deklaroi pas takimit se shqetësimi i ambasadores Kim ishte pastrimi i parave dhe gjendja ekonomike e vendit.

“E shqetësuar për pastrimin e parave”, ambasadorja amerikane takon drejtuesit e komisionit të ekonomisë

Publikuar më: 7/10/2022, ora 17:12

Ambasadorja amerikane Yuri Kim është takuar në kryesine e kuvendit me kryetarin e komisionit të ekonomisë Eduart Shalsin dhe nënkryetaren demokrate Sorina Koti. Shalsi deklaroi se me ambasadoren u diskutua për aspektin financiar të reformave dhe mbështetja e kuvendit për to. Deputetja demokrate, pjesë e grupimit Berisha, deklaroi pas takimit se shqetësimi i ambasadores Kim ishte pastrimi i parave dhe gjendja ekonomike e vendit.