E vërteta pa kompromis. Gazetaria, aty ku takohen shumë njerëz dhe përvoja

Publikuar më: 26/5/2023, ora 08:42

E vërteta pa kompromis. Gazetaria, aty ku takohen shumë njerëz dhe përvoja

Publikuar më: 26/5/2023, ora 08:42

Gazetari investigativ, Diamant Salihu, ishte në një lidhje direkte nga Suedia me studion e “Dita Jonë”, në A2 CNN.