“E vështirë për të gjetur kufi mes medias dhe politikës”

Publikuar më: 18/11/2021, ora 21:35

“E vështirë për të gjetur kufi mes medias dhe politikës”

Publikuar më: 18/11/2021, ora 21:35

Studiuesi Afrim Krasniqi, në një lidhje direkte me “Absolut 4” me Blendi Salajn, në A2 CNN, komentoi gjendjen e mediave në Shqipëri.