Edhe 17 ditë fushatë, Xhixho: LSI kujdeset për njerëzit, mban fjalën

Erisa Xhixho, kandidatja për deputete e LSI në Tiranë, e cila renditet e dyta në listë, ishte e ftuar në Ditari në A2, nga ku foli për fushatën zgjedhore dhe pritshmëritë nga 25 prilli.