Edhe Britania me “non grata”. I dërguari i Londrës: Të sanksionuar disa shqiptarë, s’janë të mirëpritur

Publikuar më: 21/7/2022, ora 16:49

Edhe Britania me “non grata”. I dërguari i Londrës: Të sanksionuar disa shqiptarë, s’janë të mirëpritur

Publikuar më: 21/7/2022, ora 16:49

Britania e Madhe ndjek shembullin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, duke shpallur sanksione ndaj personave të lidhur me krimin dhe korrupsionin. I dërguari i posaçëm britanik për Ballkanin Perëndimor, Sir Stuart Peach, nënvizoi se janë ndërmarrë veprime ndaluese edhe ndaj disa shqiptarëve, pa bërë të ditur për sa persona bëhet fjalë dhe cilët janë ata.

Edhe Britania me “non grata”. I dërguari i Londrës: Të sanksionuar disa shqiptarë, s’janë të mirëpritur

Publikuar më: 21/7/2022, ora 16:49

Britania e Madhe ndjek shembullin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, duke shpallur sanksione ndaj personave të lidhur me krimin dhe korrupsionin. I dërguari i posaçëm britanik për Ballkanin Perëndimor, Sir Stuart Peach, nënvizoi se janë ndërmarrë veprime ndaluese edhe ndaj disa shqiptarëve, pa bërë të ditur për sa persona bëhet fjalë dhe cilët janë ata.