Edhe gjimnazet me turne, lëndët shkencore më prioritet për t’u mësuar

Publikuar më: 27/9/2021, ora 16:21

Edhe gjimnazet me turne, lëndët shkencore më prioritet për t’u mësuar

Publikuar më: 27/9/2021, ora 16:21

Nisja e vitit të ri shkollor me turne dhe orare të reduktuara ka nxitur një protestë të prindërve. Në rrugë “online”, ata kanë nisur firmosjen e një peticioni ku kundërshtojnë mësimin e fëmijëve me kohë të pjesshme.

Edhe gjimnazet me turne, lëndët shkencore më prioritet për t’u mësuar

Publikuar më: 27/9/2021, ora 16:21

Nisja e vitit të ri shkollor me turne dhe orare të reduktuara ka nxitur një protestë të prindërve. Në rrugë “online”, ata kanë nisur firmosjen e një peticioni ku kundërshtojnë mësimin e fëmijëve me kohë të pjesshme.