Edhe Meta kundër Blinken: Berisha “non-grata”, fletërrufe e porositur nga regjimi i Tiranës

Presidenti Ilir Meta thyen heshtjen dhe reagon pa vendimit të DASH për shpalljen non grata të ish-kryeministrit Sali Berisha.

Në reagimin e tij kreu i shtetit thotë se kjo nuk është rastësi që ndodh në një kohë kur procesi zgjedhor nuk është përmbyllur ende. Sipas tij kjo “fletërrufe është porositur nga regjimi i kleptokracisë në Tiranë kundër z.Sali Berishës, Presidentit të parë demokratik të vendit”.