Edhe një politikan shqiptar te “Pandora Papers”, zbulohen sekretet financiare të liderëve botërorë

Hulumtimi më i madh në historinë e gazetarisë ekspozon pasuritë e fshehura të disa prej njerëzve më të pushtetshëm në botë. Kryeministri malazez Djukanovic dhe një shqiptar, përfshihen mes më shumë se 330 liderëve politikë që kanë përdorur kompani offshore për të fshehur pasuritë.