“Edhe pa 8 janarin, Basha dhe Berisha nuk kishin asnjë shans për t’u bashkuar”

Publikuar më: 14/1/2022, ora 21:08

“Edhe pa 8 janarin, Basha dhe Berisha nuk kishin asnjë shans për t’u bashkuar”

Publikuar më: 14/1/2022, ora 21:08

Astrit Patozi, në “Intervistë” me Merita Haklajn, në A2 CNN, deklaroi se “edhe pa protestën e 8 janarit, Basha dhe Berisha nuk kishin asnjë shans për t’u bashkuar”.

“Edhe pa 8 janarin, Basha dhe Berisha nuk kishin asnjë shans për t’u bashkuar”

Publikuar më: 14/1/2022, ora 21:08

Astrit Patozi, në “Intervistë” me Merita Haklajn, në A2 CNN, deklaroi se “edhe pa protestën e 8 janarit, Basha dhe Berisha nuk kishin asnjë shans për t’u bashkuar”.