Edi Rama do të vizitojë Kievin

Publikuar më: 13/6/2022, ora 15:15

Edi Rama do të vizitojë Kievin

Publikuar më: 13/6/2022, ora 15:15

Kryeministri Rama pritet të zhvillojë një vizitë në Kiev ditët në vijim, bashkë me kryeministrin e Malit të Zi, Dritan Abazoviç. Fillimisht, lajmi u publikua nga media malazeze, Vjesti, sipas së cilës, Rama dhe Kovacevski, kryeministri i Maqedonisë së Veriut. Më pas, burime për A2 CNN kanë konfirmuar se kryeministri Rama do të udhëtojë për në Kiev.

Edi Rama do të vizitojë Kievin

Publikuar më: 13/6/2022, ora 15:15

Kryeministri Rama pritet të zhvillojë një vizitë në Kiev ditët në vijim, bashkë me kryeministrin e Malit të Zi, Dritan Abazoviç. Fillimisht, lajmi u publikua nga media malazeze, Vjesti, sipas së cilës, Rama dhe Kovacevski, kryeministri i Maqedonisë së Veriut. Më pas, burime për A2 CNN kanë konfirmuar se kryeministri Rama do të udhëtojë për në Kiev.