Edi Rama, edhe kryeministër, edhe kryediplomat. Padi për Metën – A2

Edi Rama, edhe kryeministër, edhe kryediplomat. Padi për Metën

Në nisje të sesionit të ri parlamentar Kryeministri Edi Rama u votua edhe si ministër për Europën e Punët e Jashtme. Lulzim Basha nga kuvendi sulmoi kabinetin e ri qeveritar, ndërsa deklaroi se dekriminalizimi i zgjedhjeve është kusht i panegociushëm i opozitës

  • LAJMI I FUNDIT | Presidenti Meta, në konferencë për shtyp për fakte të reja nga grushti i shtetit
  • LAJMI I FUNDIT | Meta: Komiteti Shqiptar i Helsinkit tha se ceremonia e betimit, jo me shkrim
  • LAJMI I FUNDIT | Meta: Shkolla e Magjistraturës nuk ka shfaqur opinion ligjor për këtë çështje
  • LAJMI I FUNDIT | Meta: KLGJ-së nuk i është kërkuar opinion dhe nuk ka dhënë mendim
  • LAJMI I FUNDIT | Meta: Fondacioni Soros nuk ka dërguar mendime
  • LAJMI I FUNDIT | Meta: Zero shqetësim për manifestimin më paqësor dhe demokratik më 2 mars