Edita Tahiri për A2 CNN: Nuk do lejojmë prekje territoresh – A2

Edita Tahiri për A2 CNN: Nuk do lejojmë prekje territoresh

Në 11 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës, ish-kryenegociatorja Edita Tahiri deklaroi për A2 CNN se ideja e prekjes së kufijve shtetërorë dëmton Kosovën dhe kombin shqiptar.