Edlira Gjoni: Darka e Dubait, shkelje e hapur e interesit publik

Pedagogia e komunikimit, Edlira Gjoni, ishte e ftuar në Dita Jonë ku foli për kontrastin që vërehet shpesh herë, mes luksit që shoqëron zyrtarët dhe varfërinë që rëndon shqiptarët e zakonshëm.