“Edmond”, premiera e Teatrit Kombëtar

Një produksion madhështor po afron nga trupa e Teatrit Kombëtar, gjatë kësaj fundjave. “Edmond”, nga Alexis Michalik, përkthyer nga Nasi Lera, vjen nën drejtimin e çiftit të regjisorëve Indrit Çobani dhe Andia Xhunga. Kjo është historia se si Edmond Rostand shkroi kryeveprën e tij “Sirano dë Berzhërak”. Më shumë na tregon regjisori Indrit Çobani, në studion e “Dita jonë”, në A2 CNN.