Edukim Financiar për të gjithë - Depozita me afat – Episodi 20

Nga A2 CNN
25 Tetor 2021, 20:02 | Aktualitet

Përgjatë emisionit të radhës të serisë “Edukim Financiar për të gjithë” do të shpjegohen disa koncepte bazë mbi depozitat me afat dhe veçoritë kryesore të tyre.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi