Edukim Financiar për të gjithë - Funksionalitetet e shërbimit bankar digjital - Episodi 12

Nga A2 CNN
27 Shtator 2021, 21:02 | Aktualitet

Përgjatë këtij emisioni do të thellohemi edhe më tej në temën e shërbimit bankar digjital, duke trajtuar disa nga funksionalitetet dhe shërbimet bazë që ofrohen për klientët.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Loneta Progni