Edukim Financiar për të gjithë – Këmbimi Valutor – Episodi 7

Publikuar më: 9/9/2021, ora 10:10

Edukim Financiar për të gjithë – Këmbimi Valutor – Episodi 7

Publikuar më: 9/9/2021, ora 10:10

Këmbimi valutor: Në këtë emision do të shpjegojmë se çfarë është këmbimi valuator, cilat janë përdorimet dhe funksionet e tij. Efektet dhe rreziqet e tij në ekonomi.

Edukim Financiar për të gjithë – Këmbimi Valutor – Episodi 7

Publikuar më: 9/9/2021, ora 10:10

Këmbimi valutor: Në këtë emision do të shpjegojmë se çfarë është këmbimi valuator, cilat janë përdorimet dhe funksionet e tij. Efektet dhe rreziqet e tij në ekonomi.