Edukim Financiar për të gjithë – Këshilla për përdorimin e kartave bankare – Episodi 18

Publikuar më: 18/10/2021, ora 20:03

Edukim Financiar për të gjithë – Këshilla për përdorimin e kartave bankare – Episodi 18

Publikuar më: 18/10/2021, ora 20:03

Në emisionin e sotëm do të mësojmë si të mbrojmë kartën nga përdorimi i paautorizuar dhe disa këshilla për të përdorur kartën në mënyrë të sigurt kur kryejmë blerje online.

Edukim Financiar për të gjithë – Këshilla për përdorimin e kartave bankare – Episodi 18

Publikuar më: 18/10/2021, ora 20:03

Në emisionin e sotëm do të mësojmë si të mbrojmë kartën nga përdorimi i paautorizuar dhe disa këshilla për të përdorur kartën në mënyrë të sigurt kur kryejmë blerje online.