Edukim Financiar për të gjithë - Koncepte dhe terma lidhur me kredinë – Episodi 25

Nga A2 CNN
10 Nëntor 2021, 20:01 | Aktualitet

Në këtë emision do të flasim më gjerësisht lidhur me shërbimin bankar të kredisë dhe disa funksioneve kryesore që lidhen me të. Do të mund të mësoni më shumë mbi elementin e normave të interesit dhe mënyrën se si ato përllogariten.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani