Edukim Financiar për të gjithë – kredia hipotekore – Episodi 28

Nga A2 CNN
23 Nëntor 2021, 16:10 | Aktualitet

Në këtë emision do të flasim për kredinë hipotekore. Do të mund të njiheni me hapat dhe dokumentet e nevojshme për procesin e aplikimit.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu