Edukim Financiar për të gjithë – Transparenca – Episodi 21

Publikuar më: 27/10/2021, ora 20:02

Edukim Financiar për të gjithë – Transparenca – Episodi 21

Publikuar më: 27/10/2021, ora 20:02

Në këtë emision do të japim një tablo të kushteve që banka duhet të përmbushë për të qenë transparente në ofrimin e produkteve dhe shërbimeve.