Edukimi financiar, me Intesa San Paolo Bank, nga 9 qershori, çdo të mërkurë, ora 20:50, në A2 CNN

Çdo të mërkurë në mbrëmje, në ekranin e A2 CNN do të keni mundësi të ndiqni seritë e edukimit financiar, mundësuar nga Intesa San Paolo Bank.

Për të folur më shumë dhe për të kuptuar detaje nga kjo nismë, do të flasim me zonjën Arla Kraja, përfaqësuese e komunikimit të brendshëm dhe përgjegjësisë sociale pranë Intesa San Paolo.

Mos e humbisni këtë serial informues, çdo të mërkurë, ora 20:50, në A2 CNN