Edukimi Financiar nga Intesa SanPaolo Bank – Episodi 4

Publikuar më: 1/7/2021, ora 11:58

Edukimi Financiar nga Intesa SanPaolo Bank – Episodi 4

Publikuar më: 1/7/2021, ora 11:58

Në emisionin e katërt të serive “Edukim Financiar për të gjithë” do të përpiqemi t’u përgjigjemi disa pyetjeve që shtrohen shpesh: Çfarë është FATCA dhe çfarë është CRS? Pse bankat insistojnë për to?

Edukimi Financiar nga Intesa SanPaolo Bank – Episodi 4

Publikuar më: 1/7/2021, ora 11:58

Në emisionin e katërt të serive “Edukim Financiar për të gjithë” do të përpiqemi t’u përgjigjemi disa pyetjeve që shtrohen shpesh: Çfarë është FATCA dhe çfarë është CRS? Pse bankat insistojnë për to?