Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 16%
  • Të drejtë 25%
  • Të vonuar 59%

Edukimi kundër dezinformimit, si i përgjigjen rregullatorët mediatikë sfidës së teknologjisë?

Nga A2 CNN
21 Shtator 2023, 16:32 | Aktualitet

Sfidat e licensimit të medias në epokën digjitale, dezinformimi, edukimi i publikut për të kuptuar dhe për t’u përfshirë në mënyrë të përgjegjshme në media, ishin objekt diskutimi i forumit të enteve rregullatore të vendeve të Detit të Zi, qe u mbajt në Turqi.

Ditari A2 CNN