Efektet e Covid-19, ngjarjet sportive që u shtynë këtë vit

Në një lidhje direkte me “Dita jonë”, producenti i sportit në A2, Erald Kodheli, tregoi se si po e përjeton vendi ynë dhe e gjithë bota mungesën e sportit.