Efektet e Covid-19, rriten vdekjet nga zemra dhe truri

Publikuar më: 16/5/2022, ora 19:28

Efektet e Covid-19, rriten vdekjet nga zemra dhe truri

Publikuar më: 16/5/2022, ora 19:28

Efektet negative të pandemisë së koronavirusit po ndihen tek të gjitha sëmundjet. Vonesat në diagnostikim dhe qëndrimi larg spitalit nga frika e infektimit, kanë rritur jo vetëm pacientët në shërbime të ndryshme, por edhe humbjet e jetës.

Efektet e Covid-19, rriten vdekjet nga zemra dhe truri

Publikuar më: 16/5/2022, ora 19:28

Efektet negative të pandemisë së koronavirusit po ndihen tek të gjitha sëmundjet. Vonesat në diagnostikim dhe qëndrimi larg spitalit nga frika e infektimit, kanë rritur jo vetëm pacientët në shërbime të ndryshme, por edhe humbjet e jetës.