Efektet e Covid dhe gripit, importi i barnave vitin e shkuar shënoi vlerën rekord në një dekadë

Publikuar më: 18/1/2022, ora 17:05

Efektet e Covid dhe gripit, importi i barnave vitin e shkuar shënoi vlerën rekord në një dekadë

Publikuar më: 18/1/2022, ora 17:05

Importi i barnave dhe produkteve farmaceutike shënoi vitin që lamë pas vlerën më të lartë në një dekadë. Sipas të dhënave nga Instituti i Statistikave, gjatë 2021-shit u blenë nga jashtë më shumë se 31 miliardë lekë ilaçe e produkte të tjera.

Efektet e Covid dhe gripit, importi i barnave vitin e shkuar shënoi vlerën rekord në një dekadë

Publikuar më: 18/1/2022, ora 17:05

Importi i barnave dhe produkteve farmaceutike shënoi vitin që lamë pas vlerën më të lartë në një dekadë. Sipas të dhënave nga Instituti i Statistikave, gjatë 2021-shit u blenë nga jashtë më shumë se 31 miliardë lekë ilaçe e produkte të tjera.