Efektet e ”Metamorfozës’, vijojnë dorëheqjet në policinë e Shkodrës

Publikuar më: 11/9/2023, ora 16:51

Efektet e ”Metamorfozës’, vijojnë dorëheqjet në policinë e Shkodrës

Publikuar më: 11/9/2023, ora 16:51

Pas dorëheqjes së Elton Myrtajt dy kolegë të tij në drejtorinë e policisë së Shkodrës kanë paraqitur kërkesën për t’u larguar nga radhët e bluve. Burime jozyrtare thanë se dy emrat e tjerë kanë qenë pjesë e grupit me të cilin ish-oficeri i policisë kriminale ka punuar, ndërsa përgjimet e dosjes “Metamorfoza” nxorën se puna hetimore e policisë ishte shitur nga prokurori i çështjes Xhevahir Lita dhe shefi i tij në policinë Shkodër, oficeri me inicialet L.

Efektet e ”Metamorfozës’, vijojnë dorëheqjet në policinë e Shkodrës

Publikuar më: 11/9/2023, ora 16:51

Pas dorëheqjes së Elton Myrtajt dy kolegë të tij në drejtorinë e policisë së Shkodrës kanë paraqitur kërkesën për t’u larguar nga radhët e bluve. Burime jozyrtare thanë se dy emrat e tjerë kanë qenë pjesë e grupit me të cilin ish-oficeri i policisë kriminale ka punuar, ndërsa përgjimet e dosjes “Metamorfoza” nxorën se puna hetimore e policisë ishte shitur nga prokurori i çështjes Xhevahir Lita dhe shefi i tij në policinë Shkodër, oficeri me inicialet L.