Efektet e pandemisë, cilët sektorë vuajtën pasojat më të rënda?

Fatmir Sulo, drejtori ekzekutiv i “Albanian Leasing”, ishte sot në “Dita jonë” për të folur mbi ekonominë dhe biznesin shqiptar, teksa vendi del nga vetizolimi. Cilët janë disa nga sektorët e ekonomisë shqiptare që vuajtën më shumë nga pandemia? Cilat do të jenë pasojat afatgjata të Covid-19 mbi ekonominë tonë dhe çfarë sugjeron biznesi ndaj autoriteteve?