Efektet e zhvlerësimit të euros, preken eksportuesit, kërkojnë ndërhyrjen e qeverisë

Publikuar më: 14/7/2022, ora 15:56

Efektet e zhvlerësimit të euros, preken eksportuesit, kërkojnë ndërhyrjen e qeverisë

Publikuar më: 14/7/2022, ora 15:56

Eksportuesit shqiptarë po dalin më të dëmtuarit nga nënçmimi i euros ndaj monedhave të tjera. Përfaqësues të prodhuesve dhe fasonëve kërkojnë ndërhyrjen e qeverisë për të përballuar atë që ata e cilësojnë si një “krizë me pasoja të rënda e afatgjata”.

Efektet e zhvlerësimit të euros, preken eksportuesit, kërkojnë ndërhyrjen e qeverisë

Publikuar më: 14/7/2022, ora 15:56

Eksportuesit shqiptarë po dalin më të dëmtuarit nga nënçmimi i euros ndaj monedhave të tjera. Përfaqësues të prodhuesve dhe fasonëve kërkojnë ndërhyrjen e qeverisë për të përballuar atë që ata e cilësojnë si një “krizë me pasoja të rënda e afatgjata”.