Efekti i ndryshimit të taksave në bujqësi, Bendo: Kosto për grumbulluesit dhe përpunuesit

Publikuar më: 3/11/2021, ora 21:53

Efekti i ndryshimit të taksave në bujqësi, Bendo: Kosto për grumbulluesit dhe përpunuesit

Publikuar më: 3/11/2021, ora 21:53

Të gjithë grumbulluesit dhe përpunuesit do të kenë kosto të shtuar me ndryshimin e taksave në bujqësi. Është ky mendimi i kontabilistit Bujar Bendo në studion e A2 Business në lidhje me efektet e ndryshimit të taksave në këtë sektor.

Efekti i ndryshimit të taksave në bujqësi, Bendo: Kosto për grumbulluesit dhe përpunuesit

Publikuar më: 3/11/2021, ora 21:53

Të gjithë grumbulluesit dhe përpunuesit do të kenë kosto të shtuar me ndryshimin e taksave në bujqësi. Është ky mendimi i kontabilistit Bujar Bendo në studion e A2 Business në lidhje me efektet e ndryshimit të taksave në këtë sektor.