Efektivi shtyn operatorin e A2 CNN dhe gazetaren, rrezikojnë të bien në greminë

Publikuar më: 6/11/2021, ora 18:02

Efektivi shtyn operatorin e A2 CNN dhe gazetaren, rrezikojnë të bien në greminë

Publikuar më: 6/11/2021, ora 18:02

Operatori i A2 CNN, Endrit Aga, dhe gazetarja e Top Channel, Anila Hoxha, kanë rrezikuar të përfundojnë në greminë, ndërsa po mbulonin operacionin e Policisë në Dajt, për nxjerrjen e trupit të biznesmenit të vrarë Ruzhdi Hoxha. Një efektiv i Policisë shihet në kamera duke shtyrë gazetaren Hoxha dhe operatorin e A2 CNN, të cilët janë buzë rrugës. Të dy rrëzohen, por fatmirësisht nuk rrëshqasin më poshtë dhe arrijnë të ngrihen.

Efektivi shtyn operatorin e A2 CNN dhe gazetaren, rrezikojnë të bien në greminë

Publikuar më: 6/11/2021, ora 18:02

Operatori i A2 CNN, Endrit Aga, dhe gazetarja e Top Channel, Anila Hoxha, kanë rrezikuar të përfundojnë në greminë, ndërsa po mbulonin operacionin e Policisë në Dajt, për nxjerrjen e trupit të biznesmenit të vrarë Ruzhdi Hoxha. Një efektiv i Policisë shihet në kamera duke shtyrë gazetaren Hoxha dhe operatorin e A2 CNN, të cilët janë buzë rrugës. Të dy rrëzohen, por fatmirësisht nuk rrëshqasin më poshtë dhe arrijnë të ngrihen.