“Efektshmëria e vaksinës për kontrollin e infeksionit ka rënë”, Alimehmeti: Bëhet për shëndetin, jo për të pirë kafe

Publikuar më: 10/11/2021, ora 21:06

“Efektshmëria e vaksinës për kontrollin e infeksionit ka rënë”, Alimehmeti: Bëhet për shëndetin, jo për të pirë kafe

Publikuar më: 10/11/2021, ora 21:06

Tema e ditëve të fundit që po diskutohet në vendin tonë në lidhje me pandeminë është bërja e detyrueshme e vaksinimit për të hyrë në bare dhe restorante.

“Efektshmëria e vaksinës për kontrollin e infeksionit ka rënë”, Alimehmeti: Bëhet për shëndetin, jo për të pirë kafe

Publikuar më: 10/11/2021, ora 21:06

Tema e ditëve të fundit që po diskutohet në vendin tonë në lidhje me pandeminë është bërja e detyrueshme e vaksinimit për të hyrë në bare dhe restorante.