Eklipsi i pjesshëm, spektakël në qiejt e Santiagos dhe Hemisferës Jugore

Publikuar më: 1/5/2022, ora 13:56

Eklipsi i pjesshëm, spektakël në qiejt e Santiagos dhe Hemisferës Jugore

Publikuar më: 1/5/2022, ora 13:56

Eklipsi i parë i pjesshëm diellor i vitit 2022 zbukuroi qiejt e Santiagos dhe pjesë të hemisferës jugore të shtunën.