Ekonomi dhe koronavirusi, paketa e Qeverisë ndaj Covid-19

Gazetari i A2, Angelo Haruni, në “Dita Jonë” për të komentuar situatën e vështirë dhe planin e masave që Kryeministri prezantoi në fund të javës së kaluar, por edhe për disa nga gjërat që ju prekin ju në shtëpi, si pagesat e faturave, kredive dhe pazaret e nevojshme në çdo familje.