Ekonomi: Rasti Kajmaku tregon që institucionet në Shqipëri funksionojnë

Deputetja e Partisë Socialiste, Milva Ekonomi, deklaroi në studion e Ditari në A2 se rasti i kryebashkiakut të Vorës, Agim Kajmaku tregon se “institucionet në Shqipëri funksionojnë dhe nuk ka ndërhyrje politike në to”.