“Ekonomia këtë javë”/ Amnistia e kapitaleve, a do të shmangen paratë e krimit? – A2

“Ekonomia këtë javë”/ Amnistia e kapitaleve, a do të shmangen paratë e krimit?

Si çdo të martë, edhe sot u ndalëm tek ekonomia. Në studion e “Dita jonë” në A2 ishte e ftuar gazetarja Genta Dobra, me të cilën folëm për çështje si amnistia e kapitaleve, modelet e banesave të rindërtimit dhe ndikimi që do të ketë i gjithë procesi në zhvillimin ekonomik të vendit. Çfarë parashikohet të ndodhë me aministinë e kapitalit? Me detajet na njeh gazetarja e ekonomisë në A2, Genta Dobra.