Ekonomia Kosovë-Shqipëri, trau në kufi ende i ndan dy shtete shqiptare

Ekonomia midis Shqipërisë dhe Kosovës ishte tema e trajtuar këtë javë në Dita jonë me gazetarin Angelo Haruni. Megjithë premtimet në ekrane, bashkëpunimi ekonomik midis dy shteteve shqiptare mbetet në nivele të pakënaqëshme.
Ç’do të ndryshojë me ardhjen në qeverisje të Vetëvendosjes dhe cilat janë disa pika kyçe bashkëpunimi ekonomik që duhen realizuar?