Ekonomia në Kosovë. Sa ka ndikuar pandemia dhe çfarë pritet nga zgjedhjet?

Në një lidhje direkte me studion e “Ditari” në A2 ishte zoti Astrit Panxha, drejtor ekzekutiv i Klubit të Prodhuesve.