“Ekonomia në një javë”, deklarimi i të ardhurave, amnistia fiskale, korporatat dhe borxhi publik

Deklarimi i të ardhurave për ata që fituan mbi 2 milionë lekë, si dhe çfarë pritet nga ekonomia shqiptare në shtator, me çështje si fiskalizimi, amnistia dhe borxhi publik i vendit, janë temat për të cilat foli këtë mëngjes në Dita Jonë gazetari Angelo Haruni.