“Ekonomia në një javë”, kriza e energjisë dhe qindra milion euro humbje

Publikuar më: 11/1/2022, ora 08:34

“Ekonomia në një javë”, kriza e energjisë dhe qindra milion euro humbje

Publikuar më: 11/1/2022, ora 08:34

Nga kriza energjetike, tek çmimet e larta të karburanteve. Gazetari Angelo Haruni sjell të rejat më të fundit nga ekonomia.

“Ekonomia në një javë”, kriza e energjisë dhe qindra milion euro humbje

Publikuar më: 11/1/2022, ora 08:34

Nga kriza energjetike, tek çmimet e larta të karburanteve. Gazetari Angelo Haruni sjell të rejat më të fundit nga ekonomia.