Ekonomia në një javë: Nga rritja e çmimeve të shportës tek ajo e hoteleve për “Conference League dhe makinat elektrike

Përditësuar më: 10/5/2022, ora 08:42

Ekonomia në një javë: Nga rritja e çmimeve të shportës tek ajo e hoteleve për “Conference League dhe makinat elektrike

Përditësuar më: 10/5/2022, ora 08:42

Shtrenjtimi i artikujve të shportës janë një shqetësim i vazhdueshëm për qytetarët, por kalimi te makinat elektrike duket ende tepër i shtrenjtë. Kjo dhe tema të tjera, diskutuan në “Dita Jonë”me Angelo Harunin.

Ekonomia në një javë: Nga rritja e çmimeve të shportës tek ajo e hoteleve për “Conference League dhe makinat elektrike

Përditësuar më: 10/5/2022, ora 08:42

Shtrenjtimi i artikujve të shportës janë një shqetësim i vazhdueshëm për qytetarët, por kalimi te makinat elektrike duket ende tepër i shtrenjtë. Kjo dhe tema të tjera, diskutuan në “Dita Jonë”me Angelo Harunin.