“Ekonomia në një javë”, nga turistët këtë vit te bilancet e bizneseve

Publikuar më: 26/7/2022, ora 09:47

“Ekonomia në një javë”, nga turistët këtë vit te bilancet e bizneseve

Publikuar më: 26/7/2022, ora 09:47

Si krahasohen numrat e turistëve të vitit 2022 me ata të një viti më parë? Shifrat që INSTAT ofron lidhur me këtë pyetje dhe problemet që sulmi kibernetik u ka shkaktuar bizneseve, që duhet të raportojnë bilancet deri më 31 Korrik. Për këto çështje foli në Dita Jonë gazetari Mario Brakaj.

“Ekonomia në një javë”, nga turistët këtë vit te bilancet e bizneseve

Publikuar më: 26/7/2022, ora 09:47

Si krahasohen numrat e turistëve të vitit 2022 me ata të një viti më parë? Shifrat që INSTAT ofron lidhur me këtë pyetje dhe problemet që sulmi kibernetik u ka shkaktuar bizneseve, që duhet të raportojnë bilancet deri më 31 Korrik. Për këto çështje foli në Dita Jonë gazetari Mario Brakaj.