“Ekonomia në një javë”: Samiti, marrëveshjet që priten të nënshkruhen

Publikuar më: 6/12/2022, ora 10:25

“Ekonomia në një javë”: Samiti, marrëveshjet që priten të nënshkruhen

Publikuar më: 6/12/2022, ora 10:25

Në tryezën e samitit që do të zhvillohet sot midis Bashkimit Europian dhe Liderëve të Ballkanit Perëndimor, do të diskutohen çështjet si kriza e energjisë, çmimi i naftës dhe gazit, siguria, sfidat e klimës, si dhe bursat për të rinjtë. Producenti Angelo Haruni jep detaje.

“Ekonomia në një javë”: Samiti, marrëveshjet që priten të nënshkruhen

Publikuar më: 6/12/2022, ora 10:25

Në tryezën e samitit që do të zhvillohet sot midis Bashkimit Europian dhe Liderëve të Ballkanit Perëndimor, do të diskutohen çështjet si kriza e energjisë, çmimi i naftës dhe gazit, siguria, sfidat e klimës, si dhe bursat për të rinjtë. Producenti Angelo Haruni jep detaje.