Ekonomia në një javë: Si do të ndikojë finalja e madhe e Conference League në Tiranë

Përditësuar më: 24/5/2022, ora 09:04

Ekonomia në një javë: Si do të ndikojë finalja e madhe e Conference League në Tiranë

Përditësuar më: 24/5/2022, ora 09:04

Finalja e madhe e Conference League në Tiranë ka edhe një ndikim pozitiv ekonomik në kryeqytet. Gazetari Angelo Haruni foli sot në “Dita Jonë” mbi atë që përfitojnë hotelet, restorantet dhe sektorë të tjerë të biznesit në Tiranë si pasojë e ndeshjes.

Ekonomia në një javë: Si do të ndikojë finalja e madhe e Conference League në Tiranë

Përditësuar më: 24/5/2022, ora 09:04

Finalja e madhe e Conference League në Tiranë ka edhe një ndikim pozitiv ekonomik në kryeqytet. Gazetari Angelo Haruni foli sot në “Dita Jonë” mbi atë që përfitojnë hotelet, restorantet dhe sektorë të tjerë të biznesit në Tiranë si pasojë e ndeshjes.