Ekonomia në një javë/ Tenderimet dhe situata e bizneseve në pandemi

Këtë të martë në Dita jonë gazetari i A2 CNN Angelo Haruni, ka folur për tenderimet e rrugëve të Shqipërisë dhe mënyrën sesi këto tendera realizohen.
Por a janë ato në interes të publikut dhe në respektim të ligjit? Përveç kësaj, me Angelon folëm edhe për situatën e bizneseve në pandemi dhe nevojat që ata kanë për ndihmë.