Ekonomia në një javë

Publikuar më: 18/1/2022, ora 08:12

Ekonomia në një javë

Publikuar më: 18/1/2022, ora 08:12

E marta në “Dita jonë” sjell kolegun Angelo Haruni me temat ekonomike të kësaj jave. Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka vënë datën 20 janar si afat që bizneset të deklarojnë pagat reale të punonjësve, por çfarë do të ndodhë realisht? Më tej, biseduam për çmimet e rritura të ushqimeve dhe faktin që shumicën e asaj që paguajmë nuk e merr fermeri, por tregtari i shumicës. E në fund, folëm për faktin që pagesat elektronike bankare shënuan një rekord të ri.

Ekonomia në një javë

Publikuar më: 18/1/2022, ora 08:12

E marta në “Dita jonë” sjell kolegun Angelo Haruni me temat ekonomike të kësaj jave. Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka vënë datën 20 janar si afat që bizneset të deklarojnë pagat reale të punonjësve, por çfarë do të ndodhë realisht? Më tej, biseduam për çmimet e rritura të ushqimeve dhe faktin që shumicën e asaj që paguajmë nuk e merr fermeri, por tregtari i shumicës. E në fund, folëm për faktin që pagesat elektronike bankare shënuan një rekord të ri.