Ekonomia në pandemi dhe çfarë vjen më pas

Producentja ekzekutive për biznesin dhe ekonominë në A2, Aurora Sulçe, ndau me ne e për interes të audiencës një pjesë të analizave që sektori ekonomik ka realizuar, duke marrë shkas nga situata pandemike dhe efekti kaq shumë i diskutuar mbi ekonominë e efektet zinxhir, ato që po marrim e po presim.