Ekonomia në rrezik, institucionet vendase dhe të huaja konfirmojnë situatën e vështirë

Publikuar më: 8/8/2022, ora 15:41

Ekonomia në rrezik, institucionet vendase dhe të huaja konfirmojnë situatën e vështirë

Publikuar më: 8/8/2022, ora 15:41

Reshard Këlliçi, avokat në SHBA, ishte i ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN nga ku foli për situatën ekonomike në vendin tonë.

Ekonomia në rrezik, institucionet vendase dhe të huaja konfirmojnë situatën e vështirë

Publikuar më: 8/8/2022, ora 15:41

Reshard Këlliçi, avokat në SHBA, ishte i ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN nga ku foli për situatën ekonomike në vendin tonë.